صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

اسیدهای چرب امگا ۳ مانع پیشرفت سرطان

نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گزارش جهانی خبر از خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسیدهای چرب امگا 3 در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.

در بررسی آنها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا 3 در رشد تومور سرطان در موش‌ها مورد مقایسه قرار گرفت و آنها دریافتند، مصرف اسیدهای چرب امگا 3 با کاهش 60 تا 70 درصدی در بزرگی تومورها و کاهش 30 درصدی در تعداد تومورها همراه است.

پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسیدهای چرب امگا 3 به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان می‌شوند.

محققان تأکید می‌کنند، بهترین راه برای تامین این اسیدهای چرب خوردن ماهی‌هایی‌ست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آب‌های سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهی‌ها سالمون است.

این بررسی در سایت «hindustantimes» منتشر شده است.

شناسنامه


کدخبر: ۱۹۸۸۱۰
تاریخ: ۱۳۹۷/۴/۲۶     ساعت: ۷ : ۵۷
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اجتماعی       زیرسرویس: اجتماعی
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان
  • ٨ ربيع الاول ١٤٤٠
  • Nov 17 2018